Hupiolympialaiset

Hupiolympialaiset on vauhdikas hupilajien viisiottelu!

 

Hupiolympialaiset on loistava valinta niille, jotka haluavat saada tilaisuuteen ryhmähenkeä nostattavaa kisailua urheilun merkeissä ja yhdistää samaan ohjelmanumeroon hulvatonta lajikokeilua. Hupiolympialaiset voidaan tuoda minne vaan! Keleistä riippuen tämä ohjelmanumero toimii niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Ryhmä tullaan jakamaan kahteen joukkueeseen, jotka kilpailevat keskenään – ei niin vakavamielisissä – lajeissa. Keksikää joukkueellenne nimi ja luokaa tiimihenkeä, sillä näiden olympialaisten voittajajoukkue tullaan palkitsemaan juhlallisesti mitalein tilaisuuden päätyttyä.

Hupiolympialaisten kesto on noin 60 minuuttia. Kahdeksasta lajistamme voitte valita 5 (viisi) mieluisinta, joissa pääsette ohjaajamme avulla ottamaan mittaa toisistanne. Kisailu tapahtuu yhdessä lajissa kerrallaan, molemmat joukkueet samanaikaisesti. Ihanteellisin ryhmän koko 8-14 henkilöä, mutta tässä toimii hyvin myös hieman pienemmät tai isommat ryhmät.

Hupiolympialaiset on mahtava ohjelmanumero polttareihin, synttärijuhlille, tyhy-päiville tai muuten vaan hullutteluun kavereiden kesken!

kengurupallot1. Kengurupallot

Lapsuudesta tutut kengurupallot palaavat taas, mutta aikuisten koossa! Näillä jättikengurupalloilla pääsee pomppimaan, joko nopeuskisana tai kengurufutisottelun merkeissä. Ja ei – se ei ole yhtä helppoa kuin lapsena. Palloja on käytettävissä 8-12 kpl. Huom! Painoraja 90 kg.


kuplapallot2. Kuplapallot

Kuplapalloilu on suosikkilajimme. Ryhmällä on käytettävissä kaksi kuplapalloa, molemmilla joukkueilla yksi. Tässä lajissa joutuu heittämään kuperkeikkaa ja pääsee myös vähän taklailemaan kaveria. Mutta kumpi joukkue ehtii nopeammin maaliin?


bigfootit3. Bigfoot

Puolitoistametriset jalat eivät helpota askellusta. Ryhmän täytyy tehdä yhteistyötä, jotta tässä lajissa päästään ohittamaan vastapuolen joukkue. Bigfooteilla talsii neljä joukkueen jäsentä kerralla.


säkkihyppy4. Säkkihyppely

Säkkihyppelyn ei tarvitse aina olla perinteistä, joten tässäkin vain mielikuvitus on rajana. Säkkihyppely voidaan järjestää yksilökisana tai joukkuekisana, joko perinteisesti molemmat jalat säkissä tai pareittain (yksi jalka säkissä, toinen ulkona) etuperin, takaperin tai miten vaan! Voimme lisätä radalle myös esteitä, jotta lajiin saadaan varmasti haastetta.


nyrkkeily5. XXL-Boxing

Iske vastustajasi jättimäisillä nyrkkeilyhanskoilla kumoon! Osuneista iskuista pisteytetään, samoin kehän yli taklaamisesta! Kaikki joukkueen jäsenet pääsevät kokeilemaan.


telaketju6. Ihmistelaketju

Ihmistelaketju näyttää helpolta, mutta onko se? Ryhmän yhteistyötaidot punnitaan myös tässä lajissa. Kumpi joukkue pärjää paremmin? Yksi telaketju työllistää 4-8 ihmistä.


köydenveto7. Köydenveto

Tämä perinteinen laji ei ole nopeuslaji. Köydenvedossa mitataan VOIMAA!!! Kisailemme eri variaatioilla, etuperin, takaperin ja yhdellä jalalla.


gladiaattoritaisto8. Gladiaattoritaisto

Gladiaattoritaistelu on hyvä vaihtoehto tai täydennys jättihanskanyrkkeilylle. Tässä lajissa pääset tasapainottelemaan. Tavoitteenasi on iskeä vastustajasi pois korokkeelta. Kuten jättihanskanyrkkeilyssä, kaikki joukkueen jäsenet pääsevät kokeilemaan ja eniten pisteitä saanut joukkue voittaa.

Lähdemme mielellämme mukaan kaikenkokoisiin tilaisuuksiin Tampereella ja ympäri Suomen. Tervetuloa kokeilemaan!

KIINNOSTUITKO?

Räätälöidään teille sopiva hupilajien kokonaisuus!

Ota yhteyttä