Kuplafutis

Kuplafutis

Kuplafutis on uusi ja takuuhauska aktiviteetti!

 

Suomessa kuplafutis lajina on suhteellisen uusi, mutta se on saavuttanut lyhyessä ajassa huiman suosion. Ja miksipä ei? Kuplajalkapallo on hauska, jokseenkin raskas, mutta vaaraton pelimuoto. Tässä lajissa yhdistyvätkin hauskanpito, adrenaliini ja urheilu, kaikki samassa paketissa! Kuplafutis on loistava aktiviteetti polttareihin, tyky-päiviin ja muihin tapahtumiin.

Miten kuplafutista pelataan?

Idea kuplafutiksessa on yksinkertainen.  Kuplapalloilla pelataan jalkapalloa törmäillen. Pelaajien suojana ovat päästä polviin ulottuvat kuplapallot. Tasapainoilu on kuplapallojen takia vaikeampaa ja törmätessään vastapelaajaan, pelaaja hyvin todennäköisesti kaatuu. Vaikka kuplafutis perustuukin törmäilyyn ja kaatumisiin, tapaturmariski lajissa on hyvin pieni. Kuplat pehmentävät iskua ja kellahtaminen tai kuperkeikka saa pelaajan korkeintaan nauramaan.

Kuplapelivalikoimassamme on sekä joukkue-, että yksilöpelejä, joita räätälöimme tilaisuuksien mukaan. Suosituin peleistä on kuplafutis, jota pelataan hieman jalkapallon sääntöjä soveltaenLuxTampereen oma ohjaaja toimii vetäjänä ja tuomarina pelin tiimellyksessä.

Missä voi pelata kuplajalkapalloa?

Kuplajalkapalloa voi pelata ulkona nurmialueella tai sisätiloissa palloiluhalleissa sääolosuhteiden mukaan. Normaalisti kuplafutispelin kesto on 60 min ja suositeltu pelaajien vähimmäismäärä on 6 henkilöä. Käytössämme on aikuisten kuplapallot, jotka kokonsa vuoksi soveltuvat parhaiten yli 15 vuotiaille pelaajille.

Lähdemme mielellämme kanssanne kuplajalkapalloilemaan kaikenkokoisiin tilaisuuksiin Tampereella ja ympäri Suomen. Tervetuloa kokeilemaan kuplafutista!

KIINNOSTUITKO KUPLAPALLOILUSTA?

Varaa pian oma turnauksesi!

Ota yhteyttä