Yritys

Kaipaatko irtaantumista arjestasi ja hauskaa tekemistä juhliisi tai tilaisuuteesi? Lux Tampere tarjoaa erilaisia hupipeliaktiviteettejä Pirkanmaan ja Tampereen seudulla.

Toimintamme käynnistyi vuonna 2014, lähinnä ideasta tarjota jotakin uutta ja hauskaa tekemistä pienryhmien esim. polttariporukoiden tarpeisiin. Suomeen vuonna 2014 rantautunut kuplafutis otettiin ensimmäisenä lajina myös Lux Tampereen lajivalikoimaan. Lyhyessä ajassa kuplafutis on saavuttanut valtavan suosion erityisesti polttareiden ja tyhy-päivien ohjelmanumerona.

Tavoitteenamme on vuosittain laajentaa toimintaamme seuraamalla uusia hupipelitulokkaita maailmalta ja ottamalla kiinnostavimmat  lajit omaan valikoimaamme. Vuonna 2016 lanseerasimme kaksi uusinta lajiamme: kengurufutis ja hupiolympialaiset.

Kaikissa lajeissa pyrimme yhdistämään toimintamme kolme peruspilaria; hauskuuden, liikunnan ja adrenaliinin.

Lux Tampereen toiminnassa panostetaan miellyttävyyteen, positiivisuuteen ja rehtiin tapaan hoitaa asioita. Ymmärrämme, että asiakkaidemme juhlat ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia, joista toivotaan hyviä muistoja. Asiakkaiden kokemukset onkin meille ensisijaisen tärkeitä ja pyrimme saamaan jokaisesta pelistä asiakkaillemme parhaan mahdollisen elämyksen.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää,

Olga ja Mikko Heikkinen